Hozzavalok:
ket csirkemellszelet
sonka
kemeny sajt
mozzarella
so, bors, fokhagyma, olaj
kaliforniai paprika
A csirkemelleket kettevagjuk lapjaban, ugy hogy egyik oldalan egeszben maradjon, ugymond egy taskat kapjunk. Beleteszunk egy szelet sonkat es egy szelet sajtot, bezarjuk, majd serpenyoben keves olajat melegitunk, es a csirkemellet megpiritjuk mindket oldalan, fedo alatt. A masodik oldal elkeszulte utan mozzarellaval beteritjuk, amit hagyunk raolvadni, fedo alatt, de mar nem fozzuk tovabb. Ekozben a paprikat felszeleteljuk, es egy masik serpenyoben olajat melegitunk, beledobunk ket-harom cikk fokhagymat, hejastul (aglio in camicia - azaz fokhagyma ingben) majd beletessszuk a paprikaszeleteket, s megpiritjuk oket. Sozzuk, borsozzuk es talalhatjuk is. A paprika kivul megpuhul, de ropogos marad belul. Edeskes ize van, ami jol harmonizal a csirkemellunk izevel!
Jo etvagyat!
Nessun commento:
Posta un commento